RYHMÄVARAUKSET

Oletko saapumassa Fiskarsiin ryhmän kanssa? Kahvilamme on oiva paikka lounaspaikaksi tai vaikkapa iltapäiväkahvitteluun. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@cafeantique.fi tai puhelimitse 

+358 45 649 5626 ja pyydä tarjous! Talviaikaan kahvilamme asiakaspaikat rajoittuvat sisätiloihin, jolloin asiakaspaikkoja on n 40. Tällöin usein suosittelemme isompia ryhmiä saapumaan kahdessa erässä. Kesäaikaan puolestaan ulkoterassimme on käytössä, jolloin asiakaspaikkojen määrä tuplaantuu.


Otamme ryhmiä vastaan mahdollisuuksien mukaan myös kahvilamme aukioloaikojen ulkopuolella. Ota siis rohkeasti yhteyttä vaikka kahvilamme ei olisikaan auki suunnittelemananne ajankohtana.


Pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan erikoisruokavaliot. Iso osa tuotteitamme on mahdollista valmistaa gluteenittomista ja laktoosittomista raaka-aineista. Myös esim vegaanivaihtoehtoja löytyy, kunhan saamme tiedon tarpeesta tarpeeksi ajoissa. Suosittelemmekin ilmoittamaan erikoisruokavaliot vähintään viikkoa ennen ryhmän saapumista. Jos erikoisruokavalio on tarjontamme kannalta hyvin haastava, voi asiakkaan kannalta paras vaihtoehto olla ottaa omat eväät mukaan. Näistä voimme aina tapauskohtaisesti sopia asiakkaan kanssa.


Pyydä tarjous!


FISKARS ON IHANA KOHDE!

TUTUSTU FISKARS VILLAGEN AKTIVITEETTEIHIN JA VARAA RYHMÄLLESI KIVAA TEKEMISTÄ!