Kahvilan tarjonta

Kanelintuoksuinen kahvilamme Fiskarsin ruukin kellotornin talossa ylpeänä suosii luomua ja lähiruokaa - sekä "slow food" ideologiaa. Lounaskeittomme valmistamme aina itse ja voit olla varma ettei maustamisessa ole käytetty esimerkiksi natriumglutamaattia. Raaka-aineet pyrimme hankkimaan läheisiltä pientiloilta. Korvapuustit ja sämpylät leivomme paikallisen Mörbyn luomutilan jauhoista. Lihakeittojen liha tulee samaiselta luomutilalta.

Tarjonnastamme löytyy korvapuustien lisäksi myös monenlaisia kakkuja, muffinsseja ja muuta pientä makeaa. Suolaiselta puolelta löytyy itse leipomiamme ja täyttämiämme sämpylöitä, suolaista piirakkaa sekä päivittäin vaihtuva keittolounas. Kesällä tarjoilemme päivittäin lohikeittoa, mutta muun ajan vuodesta valikoimasta löytyy myös kasviskeittoja ja lihakeittoja. Keittolounas siältää aina myös kotitekoista leipäämme sekä kahvin, teen tai kaakaon.

Erikoisruokavaliot on myös pyritty ottamaan huomioon. Sämpylämme, keittomme ja suolainen piirakkamme tehdään laktoosittomista raaka-aineista. Pyrimme myös aina pitämään vähintään yhtä laktoositonta makeaa herkkua vitriinissämme.
Myös gluteenittomat ruokavaliot on otettu huomioon: Suolainen piirakkamme on leivottu gluteenittomista raaka-aineista. Myös makealta puolelta löytyy aina jokin gluteenittomaan ruokavalioon sopiva vaihtoehto (kuten daim-kakku tai kookosraketti). Suosittelemme myös kokeilemaan kesäviikonloppuisin leivottavaa gluteenittomista raaka-aineista tehtyä sitruunaista rahkakakkuamme!

Kahvilasta voi ostaa mukaan monenlaisia luomu- ja lähituotteita: Linnan Saskatoonmarjoista valmistettuja herkkuja, Mellangårdin makuhunajia, Raikastamon luomumehuja, Mörbyn luomujauhoja, alueen omaa jäätelöä jne.

Muuta tarjontaamme

Tarjonta

Tarjonta

Lisätietoa tarjonnastamme, sekä erikoisruokavalioista
Ryhmät

Ryhmille

Oletteko tulossa Fiskarssiin isommalla porukalla? Lisätietoa ryhmävarauksista
löydät täältä
Luomua

Luomua ja lähiruokaa

Kahvilasta voi ostaa mukaan myös paikallisten pientilojen tuotteita, sekä muita luomutuotteita.
Lue lisää tarjonnastamme täältä

Ota yhteyttä: 045 6495626
Sähköpostitse: info@cafeantique.fi

Kahvilamme on korona-epidemian vuoksi suljettuna. Myymme kuitenkin tuotteita mukaan ikkunastamme:
KE-SU klo 12-16.

Viimeisimmän Oiva-raportin löydätte täältä.

Design by TemplateMonster.com

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Trip Advisor