Olipa kerran antiikkimyymälä


Cafe Antiquen tarina alkoi vuosia sitten, kun Orimattilassa uransa alottamut antiikkikauppias Ulla Sundström päätti perustaa Fiskarssin ruukkiin ihanan pienen antiikkimyymälän nimeltä Wanhan Puoti. Myymälä aloitti taipaleensa ensin yläruukista, siirtyen lopulta Tornikellorakennukseen. Antiikin ohessa Ulla alkoi myydä kahvia ja uusi konsepti haki muotoaan: syntyi antiikkia myyvä kahvila. Kun takahuoneisiin vielä perustettiin Suomen Antiikki ja Taidekirjojen osasto, sai alkunsa kirjakahvila Cafe Antique!

Tänä päivänä Cafe Antiqueta pitää Ullan kaksi poikaa Samuli ja Oskari Sundström. Ulla puolestaan on perustanut vanhaan Porvooseen ihanan ja kotoisan antiikkimyymälän Antique Housen. Antique Housen ja Cafe Antiquen tiivis yhteistyö pitää huolen siitä, että kahvilan hyllyt notkuvat edelleen toinen toistaan kauniimpia antiikkiesineitä. Lähes koko kahvilan sisustus on edelleen myynnissä.

Cafe Antique on lähiruokaa kannattava pieni perheyritys. Esimerkiksi jauhot haetaan aina läheiseltä Mörbyn luomutilalta samoin kuin hernekeiton herneet ja lihakeittojen liha. Erilaisia luomutuotteita, kuten Pukka-teetä tai Onnellisten omenoiden mehua voi ostaa kahvilasta myös kotiinviemisiksi.

Kahvilan suosituimmat tuotteet ovat korvapuustit ja hyvä mieli! Tämä pieni kahvila on meille rakkaus ja toinen koti. Sen vuoksi kahvilassamme on rento ilmapiiri ja joustavat aukioloajat. Yhteystiedot-sivulta löydät päivitetyt aukioloaikamme, mutta aina kun valot on päällä, voi oveen tulla koputtelemaan. Avaamme nimittäin yleensä aamulla ovemme heti kun kahvit on keitetty ja iltaisin pyrimme pitämään kahvilan auki aina kuin mahdollista niin kauan kuin asiakkaita riittää. Ryhmiä otamme mahdollisuuksien mukaan vastaan myös niinä päivinä kuin muuten olisimme suljettuna. Aina kannattaa siis kysyä! Kahvilatuotteitamme saa myös tilauksesta. Esimerkiksi kakkuja, korvapuusteja, suolaisia piirakoita, sämpyjöitä ja croissantteja voi tilata etukäteen suurempia määriä esimerkiksi juhliin tai vaikkapa lauantaiaamun iloksi. Myös catering-mahdollisuuksia kannattaa kysellä!

Muuta tarjontaamme

Tarjonta

Tarjonta

Lisätietoa tarjonnastamme, sekä erikoisruokavalioista
Ryhmät

Ryhmille

Oletteko tulossa Fiskarssiin isommalla porukalla? Lisätietoa ryhmävarauksista
löydät täältä
Luomua

Luomua ja lähiruokaa

Kahvilasta voi ostaa mukaan myös paikallisten pientilojen tuotteita, sekä muita luomutuotteita.
Lue lisää tarjonnastamme täältä

Ota yhteyttä: 045 6495626
Sähköpostitse: info@cafeantique.fi

Suosittelemme yli 10 hengen ryhmiä tekemään varauksen.

Näin voimme varmistaa ryhmän mahtumisen tiloihimme, erikoisruokavalioiden huomioimisen sekä tuotteiden riittävyyden. -->

Viimeisimmän Oiva-raportin löydätte täältä.

Design by TemplateMonster.com

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Trip Advisor